AIX Rose 2019

Aix Rose 2019
AIX Rose 2019

Proef de meest trendy rosé van de wereld: AIX Rose 2019! In elke hippe plaats schenken ze deze heerlijke rosé.

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 17,50
Prijs per fles

 

Aantal: 
Bestellen

AIX Rose
Proef de meest trendy rosé van de wereld! In elke hippe plaats schenken ze deze heerlijke rosé. Een premium rosé van Nederlandse eigenaren, wat door haar uitstraling en merk meer is dan zomaar een Provence rosé.

AIX rosé, of voluit AIX en Provence rosé komt uit de gelijknamige provincie in Frankrijk, de Provence. Het domein en de 72 hectare tellende wijngaard bestaan al meer dan honderd jaar, de kwaliteit van de AIX rosé wordt onder andere gewaarborgd door het klimaat, weersinvloeden en de ligging tussen heuvels en bos. Vele zonuren en koele nachten zorgen hier voor de perfecte rijping.

AIX rosé 2019
Dit is een uitstekend jaar voor de AIX rosé , na de warme zomer zaten de druiven vol smaak en sap. Daarom beloofd ook dit jaartal wederom een prijswinnaar te worden. Een zacht, mild voorjaar volgend door een zonnige zomer deden de druiven snel rijpen. Resulterend in wederom een top AIX rosé !
De AIX rosé 2019 is net als alle jaren van de hoogste kwaliteit. Fris en bij iedere gelegenheid een wijn om van te genieten.

AIX rose heeft een bleke rose kleur en een droge en fris fruitige smaak. Bovendien heeft ze een heerlijke lange afdronk. Door de smaak van karamel, watermeloen en rood fruit herken je direct het zonnige klimaat uit de Provence. De AIX rosé is razend populair in Nederland en dit is zeker een wijn waarmee je op het terras gezien mag worden!

Meer informatie over AIX rosé wijn?
De AIX rosé is meer dan een Provence rosé . Het is een premium wijn met een smaakvolle balans tussen rijpheid en frisheid. Haal het zonnetje in huis met AIX rosé.

Druif
Grenache, Cinsault en Syrah

Serveersuggesties
Deze wijn wordt doorgaans geschonken met een temperatuur van 8 tot 10 graden Celsius. Heerlijk bij salades, sushi, visgerechten of bijvoorbeeld bij gegrilde gerechten van de BBQ.