Passo del Sud Appassimento

Passo del Sud Appassimento
Passo del Sud Appassimento

Passo del Sud Appassimento heeft een intens rode kleur. In de neus tonen van eikenhout, zwarte bessen, bosbessen en bramen.

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 10,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Passo del Sud Appassimento heeft een intens rode kleur. In de neus tonen van eikenhout, zwarte bessen, bosbessen en bramen. In de mond een intense lang aanhoudende smaak met tonen van tabak, vanille en jam. Een rode Italiaanse wijn van wijnhuis Tagaro die goed past bij gegrild rood vlees, kalfsvlees en middeloude kazen.

Wijnhuis Tagaro
Wanneer geschiedenis, traditie en ervaring samenkomen heb je al de ingrediënten in huis om de wereld weg te blazen met topwijnen. Wijnhuis Tagaro beschikt hierover. Inmiddels is de 3e generatie aan zet welke de nieuwste wijntechnologieën toepassen in combinatie met traditie.  Stuk voor stuk produceert dit wijnhuis prachtige wijnen die wereldwijd in de smaak vallen. Velen medailles werden gewonnen op diverse wijnwedstrijden. Steevast scoren de wijnen bijzonder hoog op alle wijnmediums waar wijnbeoordelingen zijn terug te vinden.


Wat je moet weten over Passo del Sud wijn
Scoorde maar liefst 97 van de 100 punten tijdens de wijnwedstijd van Luca Maroni. Inmiddels is deze rode Italiaanse wijn meer dan 12000 keer beoordeeld op Vivino met gemiddeld meer dan 4 van de 5 sterren. Tip, open de wijn een half uur voor het nuttigen zodat de aroma’s in de wijn vrij komen.