Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

AIX Rosé wijn

Het volledige assortiment van AIX Rosé wijn

AIX Rosé

AIX rosé is nog niet zo heel lang op de markt. Sinds 2009 is deze wijn verkrijgbaar. De wijn is een uitvinding van Eric Curver. Deze Nederlander kwam met het geniale idee om een ware terrashit te produceren. Iets wat hem zeker gelukt is. Je ziet deze wijn terug op al de terrassen, Beach clubs en in menig huishoudens en restaurants. AIX rosé heeft een beperkte oplage en is jaarlijks binnen no time uitverkocht. Jaar in jaar uit weten wij deze wijn te bemachtigen voor onze klanten. Wist je dat AIX rosé de meest populaire en gedronken wijn ter wereld is? Meerdere factoren maken deze wijn een succes. De wijn is een allemansvriend die bij een gemiddelde wijnliefhebber in de smaak valt. Daarnaast wint deze wijn regelmatig gouden medailles bij wijnwedstrijden vanwege de hoogstaande kwaliteit. Deze combinatie van succesvolle factoren hebben de wijn wereldwijd populair gemaakt.

Verschillende maten AIX Rosé

AIX rosé wijn is in verschillende maten te verkrijgen. De verschillende inhoud met bijbehorende maten tref je hieronder:

Wil je echt smoel maken en opvallen kies dan voor de grootste variant van 15 liter.

De wijnstreek Provence en smaak van de wijn

AIX Rose is afkomstig uit de Provence streek in Frankrijk. Het Domaine van deze wijn heet Domaine Saint AIX. Het is een heerlijke frisse rosé die op elk moment kan drinken. Vooral in de zomer zie je deze wijn overal op het terras. Dit komt omdat deze rosé wijn een overheerlijk verfrissend effect heeft en er gruwelijk mooi uitziet. Wil je grote aantallen AIX rosé kopen neem dan gerust contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar om de juiste AIX rosé wijn bij u in huis te brengen.

Scroll naar top