Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Barramundi Pinot Grigio 2019

Barramundi Pinot Grigio 2019

7,50

7,50

Barramundi Pinot Grigio is citroengeel van kleur en heeft groene reflecties. In de neus aroma’s van peren, witte nectarine en grapefruit. In de mond lekker zomers met tonen van citrus, steenfruit en knisperende frisheid. Lekker in combinatie met gerechten met kokos, kip en salades. Heeft een alcoholpercentage van 12,5%. Wist je dat Barramundi Pinot Grigio 4,5 ster behaalde tijdens de Harpers Wine and Spirit wedstrijd? Dit is een zeer bijzondere onderscheiding voor deze Australische Pinot Grigio.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Wat je moet weten over deze wijn

Meer over Barramundi Pinot Grigio
Moest je de Australische zomer een kleur geven dan was het die van licht strogeel met een heldere groene tint. En was de Australische zomer een wijn, dan was het zeker deze. De geur van peer, witte nectarine en grapefruit springt uit het glas als een clubje slanke teenagers op het hete zand aan het strand! En het zweempje zoete kamperfoelie haalt de eerste kus van je vakantieliefde weer terug.
Neem een slok of drie en laat je opkikkeren door het frisse, schone en pikante citroenkarakter. Het is precies wat je nodig hebt op een stikhete dag.

Wijn Spijs Pinot Grigio
Koppel deze wijn aan je ‘vangst van de dag’ (redsnapper is een goeie) die lekker is gegrild op de bbq. En anders sla je de plank ook niet mis met gepocheerde kip en een salade van mango en wilde rijst.

Scroll naar top