Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Bier en wijnpakket

Bier en wijnpakket

39,95

39,95

In dit bier en wijnpakket zitten twee speciaal bieren en twee wijnen. Het La Trappe Blond en Tripel speciaalbier zijn afkomstig van de bekende bierbrouwerij de Koningshoeven. De witte en rode wijn komen uit Frankijk, afkomstig van het bekende wijndomein Les Domaines Paul Mas. Ben je een liefhebber van speciaalbier en wijn? Of ben je op zoek naar een geschenk voor een stel waarbij de een graag bier en de ander graag wijn drinkt? Dit van hout gemaakte bier en wijnpakket biedt de uitkomst.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

La Trappe Blond
Dit blond speciaalbier won meerdere medailles tijdens diverse bierwedstrijden. Ben je een Blond speciaalbier liefhebber? Dan moet je dit biertje geproefd hebben. Lekker soepel en elegant biertje om zomaar van te genieten. Tevens lekker in combinatie met Salades, kip, gevogelte, gebakken witvis, paling, gerookte zalm, jonge kazen en romige kazen.

La Trappe Tripel
Ook dit speciaalbiertje heeft meerdere medailles gewonnen en is uiterst bijzonder om te drinken. Een klassiek en krachtig trappistenbier. Is goudblond van kleur en beschikt over een witte schuimkraag. Heeft een volle smaak met een licht moutig en zoetig karakter. Lekker in combinatie met eendenborst, lamsvlees en Indiaas eten.

Claude val Rouge
Een blend van verschillende rode druivensoorten heeft deze gigant weten te fabriceren. De meest verkochte rode huiswijn uit de Franse Languedoc die bij menig restaurants wordt ingezet als huiswijn. Lekker toegankelijk en soepel van smaak.

Claude val Blanc
Ook deze witte wijn is een blend van verschillende witte druivensoorten. Omdat Les Domaines Paul Mas de beste wijnmakers in dienst heeft weet het technisch perfecte wijnen te creëren. Deze Claude val Blanc is daar een prachtig voorbeeld van. Een zeer vriendelijke wijn om dit bier en wijnpakket mee af te sluiten.

Scroll naar top