Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Bierpakket La Trappe met glas

Bierpakket La Trappe met glas

12,95

12,95

In dit Bierpakket La Trappe met glas tref je de vier populairste speciaalbieren van La Trappe met een origineel La Trappe glas. De bieren bestaan uit La Trappe Blond, Tripel, Dubbel en Quadruppel. Deze bieren hebben samen meer dan 10 gerenommeerde bierawards weten te bemachtigen. Voor de liefhebber van speciaalbier is dit pakket helemaal af.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

La Trappe bokaal
Een origineel bokaal voor het schenken van La Trappe Abdijbier. In dit glas gaat een totale inhoud van 33cl, perfect passend bij deze flesjes met een inhoud van 33cl. Het glas is gegraveerd met mooie bruine en gouden letters van La Trappe en beschikt over een gouden drinkrand.

La Trappe Blond
Een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag. Beschikt over fruitige en frisse aroma’s Een toegankelijk speciaalbiertje met een zachte afdronk.

La Trappe Dubbel
La Trappe Dubbel heeft twee bierawards gewonnen. Klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. Lekker in combinatie met gegrild vlees en stoofpotjes.

La Trappe Quadruppel
Ook La Trappe Quadruppel heeft een awards gewonnen bij de Dutch Beer Challange en European Beer Star wedstrijden. Het originele, donkere trappistenbier van brouwerij de koningshoeven. Zwaar, intens en stevig van smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel. Beschikt over een lange zachte afdronk. Lekker in combinatie met spareribs en stoofpotjes.

La Trappe Tripel
In 2019 verkozen tot beste bier van Nederland en winnaar van de Dutch Beer Challange. In 2018 winnaar van de European Beer Star Challange. In dit bierpakket van La Trappe met glas geef je niet zomaar iets weg. Het zijn stuk voor stuk topbieren die wereldwijd bekend staan vanwege hun hoge kwaliteit.

Scroll naar top