Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Biologisch wijnpakket

Biologisch wijnpakket

34,95

34,95

Een prachtig biologisch wijnpakket samengesteld met wijnen van The Green Wine Company. Dit wijnhuis staat voor wijnen die gemaakt zijn op een milieuvriendelijke en eerlijke manier. Iets wat je zeker terug proeft in dit biologisch wijnpakket. De mooie kleuren en smaakcombinatie rood, wit en rosé maken dit biologisch wijnpakket helemaal af. Alle wijnen zijn soepel, fruitig en erg aangenaam om te drinken. In de Europese horeca zijn dit de bestsellers onder de biologische wijnen.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Wat je moet weten over dit wijnhuis
Wij hebben de volledige serie wijnen aangekocht omdat dit wijnhuis als doel heeft om een uitgebalanceerd ecosysteem in de wijngaarden te creëren en het geweldig mooie wijnen produceert tegen scherpe prijzen. Bij dit wijnhuis krijgt de natuur de ruimte wat een fantastisch voorbeeld is van op een moderne en verantwoorde manier wijn maken.

The Green Wine Company Airen, Sauvignon Blanc, Verdejo
Een Spaanse biologische wijn uit La Mancha. Deze Spaanse bio wijn is schitterende lichtgeel van kleur. Beschikt over een heerlijke smaak van rijp fruit. Mooie huiswijn die tevens passend is bij geitenkaas, salades, tapas en zeevruchten.

Green Wine Company Tinto Tempranillo
Deze 100% Tempranillo heeft een robijnrode kleur en beschikt over een uitgebalanceerde smaak van rijpe bosvruchten en kruiden. Deze wijn is perfect om binnen nu en twee jaar te nuttigen. Heerlijke avondwijn, tevens passend bij rood vleesgerechten en stevige schotels. Ook is deze wijn geniaal om in te zetten bij je kaasplankje als deze uit de kazen camembert, brie, Brugge Blomme en charmoix kaas bestaat.

Green Wine Company Rosé
The Green Wine Company Rosé is gemaakt van biologisch geteelde Tempranillo druiven. Een van de parels uit de Green Wine serie. Het eindresultaat is een frisse, fruitige en zeer aangename Rosé wijn. Ideale Rosé wijn om in te zetten als terraswijn of om te drinken bij lichte salades, tapas en pasta’s.

Scroll naar top