Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Biologisch wijnpakket

Biologisch wijnpakket

 26,95

 26,95

Een prachtig biologisch wijnpakket samengesteld met wijnen van Peter Mertes. Dit wijnhuis staat voor wijnen die gemaakt zijn op een milieuvriendelijke en eerlijke manier. Iets wat je zeker terug proeft in dit biologisch wijnpakket. De mooie kleuren en smaakcombinatie rode en witte wijn maken dit biologisch wijnpakket helemaal af. Alle wijnen zijn soepel, fruitig en erg aangenaam om te drinken. In de Europese horeca zijn dit de bestsellers onder de biologische wijnen.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 2,95 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Biorebe Tempranillo Espana
Deze wijn heeft een mooie donkere kleur en een aangenaam aroma van rood fruit. In de mond is de wijn zacht en vol van smaak, met tonen van rood fruit. 

Biologische wijn
deze wijn is afkomstig van druiven die verbouwd zijn op gecertificeerde biologische wijze.

Vegan
dat wil zeggen dat tijdens de bereiding van deze wijn, met name bij de klaring, géén producten van dierlijke oorsprong zijn gebruikt.

Deze wijn past goed bij gegrild vlees zoals lamsvlees maar ook wildvlees.
Serveertemperatuur 16 – 18 °C

Biorebe Pinot Grigio
Lichtgeel van kleur met een geur van aangename tonen van wit fruit en citrus. De wijn heeft een mooie balans tussen fruitexpressie en frisheid. Heerlijk verkwikkend, fris en harmonieus van smaak.

Biologische wijn
deze wijn is gemaakt van druiven die verbouwd zijn op gecertificeerde biologische wijze.

Vegan
tijdens de bereiding van deze wijn, met name bij de klaring, geen producten van dierlijke oorsprong zijn gebruikt.

Deze wijn is goed te combineren met de wat lichte italiaanse gerechten en pizza’s .
Serveertemperatuur 8 – 10 °C

Wat je moet weten over dit wijnhuis
In 1924 is het wijnhuis Peter Mertes opgericht door de wijnmaker Peter Mertes. De onderneming werd opgericht in het kleine dorpje Minheim aan de Moezel. De familie van Mertes verbouwde al meer dan 600 jaar druiven aan Moezel, echter vond Peter Mertes het tijd worden om onder de familienaam Mertes te gaan produceren. De basis van zijn kwaliteitswijnen is ontstaan tussen de bekende wijngebieden Bernkastel en Piesport aan de Moezel. In de vijftiger jaren werd de aanbouw uitgebreid onder leiding van de schoonzoon Dr. Gustav Willkomm in de bekende gebieden aan de Rijn (Nierstein, Oppenheim, Bingen, Mainz) en wat later in Pfalz. Tien jaar later werd het assortiment uitgebreid met wijnen uit de Rheingau. Vandaag vindt men de wijnen in alle delen van Duitsland en in vele landen over de gehele wereld. De visie van destijds die Peter Mertes in 1924 voor ogen had, staat tot op de dag van vandaag nog hoog in het vaandel, de meest optimale prijs kwaliteit blijven leveren en garanderen. Inmiddels is Peter Mertes uitgegroeid tot een bedrijf van enkele honderden medewerkers. Peter Mertes wordt inmiddels vertegenwoordigd in bijna 60 landen over de gehele wereld

 

Scroll naar top