Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Borrelpakketten

De lekkerste borrelpakketten

Borrelpakketten

Bekijk hier de lekkerste borrelpakketten met wijn. Wij bieden een groot assortiment aan met diverse lekkernijen. U heeft de keuze uit pakketten met wijn, bier, kazen, chips, worst, nootjes en bijbehorende dipjes.

Persoonlijke boodschap toevoegen aan uw bestelling

Wij hebben een op maat gemaakte optie binnen onze website waarmee u een kaartje kunt toevoegen aan uw bestelling. Laat weten waar je iemand verrast met een van onze pakketten. De kaartjes worden hard copy professioneel gedrukt. Zeg het op jouw manier! Ook kunt u op de afrekenpagina bepalen op welk adres uw pakket moet worden afgeleverd. Verras jezelf of iemand met een van onze wijngeschenken!

Borrelpakket cadeau bezorgen

Binnen heel Nederland en België bezorgen wij dagelijks de lekkerste borrelpakketten. Op zoek naar een pakket om gezellig samen met je collega’s, vrienden of familie te borrelen? Met je bedrijf via MS Teams of Zoom een borrelsessie houden om met elkaar op een interactieve manier in verbinding te blijven? Ga dan voor het thuiswerk borrelpakket of het complete wijn en spijs pakket. De zoektocht naar je favoriete vrijmibo pakket begint hier!

Online borrelpakketten kopen

Wij geven u de garantie tot veilig en vertrouwd online winkelen. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur besteld, kunt u het pakket de volgende dag al laten bezorgen. U kunt zelf aangeven waar en wanneer u het pakket bezorgd wilt hebben. Staat u favoriete pakket er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen dan in overleg met u, uw favoriete borrelpakket samen.

Scroll naar top