Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Cava met glazen pakket

Cava met glazen pakket

 27,50

 27,50

Prachtig Cava met glazen pakket met daarin een traditionele Spaanse Cava en twee Cava glazen. Verpakt in een mooi houten kistje. Hiermee haal je de totale Cava beleving in huis. Een heel mooi pakket om iemand mee te verassen!

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 2,95 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Spaanse cava arte latino cava brut
Arte Latino Cava Brut is een gele cava afkomstig rond de stad Barcelona in Catelonië. Cava is het Spaanse equivalent van Champagne.
Net als bij Champagne gaat de productie van Cava gepaard met vele regeltjes. Zo zijn er slechts enkele druiven toegestaan om cava te maken.
Meestal wordt er gebruik gemaakt van Macabeo, Parellada en Xarello, toevallig ook de druivenrassen in deze Arte Latino.

Echter zie je in de cava steeds vaker de mollige chardonnay gebruikt worden. Daarnaast wordt deze Cava Arte Latino gemaakt door middel van de Methode Traditionelle, waarbij de wijn een tweede gisting op fles krijgt, iets wat is afgekeken van de Champagne streek. Hierdoor hebben de Cava uit Spanje haast net zo’n mooie mousse als zijn grote broer uit Frankrijk.

In de neus komen verse aroma’s van citrusvruchten met lichte hints van citroen en limoen. Je proeft een smaak van de terugkomende citrusvruchten met een explosie van fijne belletjes, een vleugje appel geeft de finish aan de smaak.
Serveertempratuur 7 – 8 °C

Twee Cava glazen
Zonder echte Cava glazen is je cadeau niet af. Een compleet en uniek geschenk om weg te geven. Verras iemand met dit cava pakket.

Scroll naar top