Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Cava Palau Rosé

Cava Palau Rosé

8,50

8,50

Cava Palau Brut is gemaakt van de druivensoorten Garnacha, Pinot Noir en Trepat. In de neus intens rood fruit zoals kersen en bramen, met op de achtergrond pruimenjam en vijgen. In de mond jong, fruitig, fris, zacht en vooral zeer elegant van smaak. Deze cava past uitstekend bij allerlei hapjes en een breed scala van gerechten. Lekker bij kroketjes, zachte magere vis, pasta, rode fruitsalades, carpaccio, romige zachte kazen en taarten.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Wat je moet weten over deze wijn

Over wijnhuis Mont Marcal
Het assortiment aan Cava’s van Mont Marçal is nauw verweven met een proces van verandering. Oude wijn tradities zijn verweven met dynamische aanpassingen om aan de behoeften van de markt te voldoen. Goede Cava’s produceren tegen eerlijke en goede prijzen. Dat is waar Mont Marcal goed in is. Cava’s van de Palau lijn staan synoniem voor traditie, innovatie en lef. Deze Rosé Cava is daar een perfect voorbeeld van.

De wens van Mont Marcal is om verankerd te blijven in het verleden, maar de ogen goed open te houden voor een voortdurend veranderende toekomst. Zo spelen ze in op al de klantsegmenten waardoor ze een breed publiek bereiken met Cava Palau Rosé.

Scroll naar top