Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Champagne met glazen cadeau

Champagne met glazen cadeau

 49,95

 49,95

Een echt feest kan niet zonder Champagne! Eeuwenlang beschikt traditionele champagne over pure klasse. Alsof er een engeltje over je tong piest, zo gruwelijk lekker! De twee Champagne glazen maken dit cadeau compleet. Leuk om te schieten, heerlijk om te drinken.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 2,95 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Ernest Rapeneau Champagne Brut
Licht en elegant van kleur met een fijne mousse van belletjes. In de geur florale tonen en exotisch fruit. De wijn is fris met een duidelijke florale toets. Goed in balans. Ook smakelijk om te serveren als Kir Royal; een weinig Crème de Cassis met Rapeneau Brut geeft extra cachet en maakt iedere dag tot een waar feest!

Wijnhuis Ernest Rapeneau Champagne Brut
Ernest Rapeneau begon zijn champagne- en wijnbedrijf in 1901 in het dorp Hautvilliers, daar waar champagne ooit ‘ontdekt’ werd door Dom Pérignon. Maar het was pas in 1927 toen de grenzen van de Champagne regio werden vastgesteld, dat Ernest zich specialiseerde in de champagnehandel.

Twee Champagne glazen
Zonder echte champagne glazen is je cadeau niet af. Een compleet en uniek geschenk om weg te geven. Voeg je kaartje toe en laat weten waarom je dit champagne met glazen cadeau laat bezorgen.

Scroll naar top