Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Champagne pakket

Champagne pakket

64,95

64,95

In dit Champagne pakket zit een klassieke droge en Rosé Champagne van het beroemde Champagnehuis Baron Fuenté. Zowel de Rosé als de Tradition Brut variant scoren boven de 90 van de 100 punten op Wine Enthusiast. Je haalt met dit pakket veel Champagne voor een goede prijs in huis. De flessen zijn verpakt in een mooi houten champagnekistje.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Champagne Baron Fuente Brut
Deze Traditional Brut is een blend van Chardonnay en Pinot Meunier. Deze blend toont het beste van een Meunier uit de Marne vallei. De druiven groeien op de oevers van de rivier Charly Sur Marne. Het zijn vooral de Meunier druiven die zorgen voor deze speciale smaak aan de champagne. Een lichtgele kleur en een zeer fijne mousse. In de neus is de wijn discreet en elegant met tonen van brioche en gesuikerd fruit met een kleine hint van honing. Soepel in de mond, harmonieus en een mooie afdronk.

Champagne Baron Fuente Rose Dolores
Deze uitmuntende rosé champagne staat symbool voor de liefde tussen Gabriel Baron, wie opgegroeid is in de Champagnestreek, en zijn Spaanse vrouw Dolorès Fuentes. Deze champagne bestaat voor het grootste deel uit Chardonnay, aangevuld met Pinot Meunier en Pinot Noir. De kleur van de wijn verwijst naar de bleke kleur van rozenblaadjes. In de neus een jonge wijn, rijk aan rode en zwarte bessen en beschuit. De wijn heeft een lange fruitige afdronk en beschikt over ronde tannines.

Over Champagnehuis Baron Fuente
Baron Fuenté werd in 1967 opgericht door Gabriel Baron en Dolorès Fuenté. De eerste flessen werden destijds rechtstreeks vanuit het huis geproduceerd en verkocht. Het bedrijf presteert het jaarlijks om te blijven groeien. Tegenwoordig heeft dit champagnehuis 38 hectares wijngaarden. De beste en meest verkochte Champagnes zijn van het merk Baron Fuenté.

Scroll naar top