Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Chateau Paul Mas Belluguette 2018

Chateau Paul Mas Belluguette 2018

13,95

13,95

Chateau Paul Mas Belluguette scoort op al de wijnratingsites hoger dan 90 van de 100 punten. Is citroengeel van kleur en beschikt over groene reflecties. In de neus tonen van mango, ananas, kokos, vanille en bloemen. In de mond lekker krachtig en rijk van smaak. Hier tref je tonen van mango, ananas en vanille. Lekker in combinatie met pastagerechten, zeevruchten, zalm, paling, gefrituurde vis, kip en geitenkaas.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Wat je moet weten over deze wijn

Druivensoorten en afkomst
Deze witte blend gemaakt van de druivensoorten Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne, Vermentino en Viognier. De druiven zijn afkomstig van de wijngaarden van Belluguette uit de Franse Languedoc. De zomers zijn hier warm en droog en de winters zijn over het algemeen mild en nat. De invloeden van de Middellandse Zee hebben een positieve invloed op deze Belluguette wijn van Paul Mas.

Vinificatie
De druiven ondergaan een aparte vinificatie. De Vermentino en Grenache druiven worden vergist in roestvrijstalen tanks. De Marsanne en Roussanne druiven ondergaan naast gisting in roesvrijstalen tanks ook gisting op eikenhoutenvaten. Veel kennis en liefde is in deze wijn gestoken. Dit maakt Chateau Paul Mas Belluguette een spectaculaire bijzondere complexe witte wijn.

Scroll naar top