EK 2021 Oranje Borrelbox

EK 2021 Oranje Borrelbox

27,50

27,50

In deze EK 2021 oranje Borrelbox zitten al de ingrediënten om er een onvergetelijke EK avond van te maken. Vier lang zal die leven speciaalbieren met een bijpassend rood, wit blauw etiket. Deze worden bijgestaan door vier oranje flugels en twéé bierworsten. Wanneer onze oranje leeuwen scoren is het tijd om te knallen met de Party Popper! Verpakt in een bijpassende oranje EK Borrelbox.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

4 Lang zal die leven speciaalbieren
Een heerlijk amber speciaalbier met een karakteristieke smaak. Gebrouwen volgens traditionele methode, met ongefilterde nagisting op fles. Beschikt over een heerlijk hoppige smaak en heeft een fris bittere afdronk. Gruwelijk lekker en passend speciaalbiertje om te drinken tijdens de EK 2021 voetbalwedstrijden.

4 Hup Holland Hupje Flugels
Een flesje oranje flugel omdat het Nederlandse elftal mag spelen! Met dit Hup Holland Hupje zit je goed! Het geheime recept van deze flugel is wodka-citroen met een lekker fruitig tintje eraan.

2 Bierworsten
Bij een avondje voetbal horen bierworstjes. Deze bierworstjes passen goed bij het Lang zal die leven Speciaalbier. Snijd ze in schijfjes en serveer ze uit tijdens je voetbalavond.

1 Party Popper
Wanneer er gescoord wordt is het tijd om te knallen met de Party Popper. Leg deze ergens dichtbij je tijdens de wedstrijd. Wij zijn benieuwd in welke minuut jij gaat knallen!

Scroll naar top