Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Fles wijn laten bezorgen

Veilig en vertrouwd uw fles wijn laten bezorgen

Fles wijn laten bezorgen:
de voordelen & mogelijkheden

Een vriend, collega, je geliefde of een familielid een fles wijn laten bezorgen is een van de mooiste gebaren die je kunt maken. Een fles bijzondere wijn cadeau geven komt, zeker als het kwaliteitswijn betreft in een mooie fles, over als een prachtig gebaar. Wijn als geschenk is dan ook goed voor de onderlinge band. Kies je voor een fles wijn laten bezorgen laten door een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd, dan profiteer je van diverse voordelen. Welke dat zijn, lees je op deze pagina. En natuurlijk zijn er, als je wijn gratis bezorgen wilt, diverse mogelijkheden.

De voordelen van wijn als geschenk

Het weggeven van bijzondere wijn als cadeau heeft meerdere voordelen. In de eerste plaats is een fles wijn laten bezorgen eenvoudig online te regelen. Met een paar klikken op de muis kies je een mooie fles rode wijn, rosé of witte wijn uit. Vervolgens kies je eventuele extra’s (zoals speciale verpakking, een leuk kaartje of een aanvullend cadeau), voer je het adres van de ontvanger in, reken je af en wordt het pakket snel op de juiste plek afgeleverd.

Naast het gemak van een fles wijn gratis laten bezorgen bij bestellingen vanaf € 100,-, is een pluspunt van wijn als geschenk dat dit soort cadeaus vrijwel altijd erg gewaardeerd worden. Een charmante en goed smakende fles witte Chardonnay of een stevige rode Merlot valt altijd wel goed in de smaak. Zeker als je ervoor kiest om de wijn in een luxe verpakking te versturen – zoals een fraaie houten kist – met een leuk presentje erbij.
Ten slotte is het fijne aan een bekende een flesje wijn laten bezorgen, het feit dat er tal van mogelijkheden zijn om het bijzonder wijn cadeau dat je weggeeft te personaliseren. Welke mogelijkheden er zoal zijn, lees je hieronder.

Mogelijkheden om een fles wijn als presentje nog persoonlijker te maken

De slimste en voordeligste manier om een wijnfles die je naar een bekende stuurt een nog mooier cadeau te maken, is door een mooi ontworpen kaartje bij te voegen met daarop een persoonlijke boodschap of felicitatie. Dit is eigenlijk wel het minste dat je kunt doen als je wijn gratis bezorgen wilt.

Nog leuker is om de wijnkistjes te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Dit is met name interessant voor bedrijven en instanties om hun waardering te laten blijken aan hun relaties en/of collega’s.

Ten derde is het aan te raden om als extra verrassing een leuk cadeautje bij de wijnfles te doen. Zo verras je de ontvanger nog meer. Daarbij kun je natuurlijk nog kiezen voor een stijlvolle, luxueuze verpakking! Of je kunt je wijnpakket uitbreiden met kaasjes, fuet worst en bijvoorbeeld een kaasplankje.  Als je bijzondere wijn als cadeau wilt weggeven, dan zijn er dus mogelijkheden in overvloed! Mocht je ideale wijncadeau niet op onze website staan? Informeer dan naar de mogelijkheden, wij doen er alles aan om namens jou een fles wijn te bezorgen.

Scroll naar top