Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Frans wijnpakket

Frans wijnpakket

 19,95

 19,95

Een Frans wijnpakket met daarin een heerlijke witte en rose wijn. Toegankelijk voor iedereen. De wijnen worden verpakt in een mooi houten kistje.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 2,95 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Maison la Chenais Réserve Blanc
De Maison la Chenais Réserve Blanc is een sappige blend van vermentino, sauvignon blanc, viognier en chardonnay. De vermentino zorgt voor een zacht crèmig mondgevoel, de sauvignon voor de frisheid, de viognier voor het bloemige karakter en de chardonnay voor rondeur.
Deze wijn is een allemansvriend en kan iedereen bekoren. De wijn is vriendelijk, zacht, soepel en aromatisch zonder te vervelen.
Lekker bij gegrilde sardientjes, quiche en een borrelhap
Serveertemperatuur 8 – 10 °C

Maison la Chenais Réserve Rosé
De wijn is een blend van grenache, syrah en cinsault. Een karaktevolle rosé met het sap van de grenache en cinsault en het kruidige karakter van de syrah. Dit is niet zomaar een rosé, maar een frisse wijn met spierballen. De wijn is heerlijk fruitig, kruidig en zacht.
lekker bij vis of kipgerechten, salades en borrelhapjes.
Serveertemperatuur 8 – 10 °C

Over het wijnhuis
Maison la Chênais (wat zoveel als “huis met de eik” betekent) is een plek in de Languedoc die deel uitmaakt van de geschiedenis en die sinds lang aan wijnbouw is gewijd. De koning der bomen, de groene eik, die symbool staat voor een lang leven, groeit hier en domineert het terrein

De wijnstok en de eik hebben zich altijd al bij elkaar thuis gevoeld. Deze boom, die samen met de Aleppo-den zo karakteristiek is voor het zuiden van Frankrijk, is nog altijd alom vertegenwoordigd in de ‘garrigue’, het zo typerende landschap van kreupelhout en stekelbosjes. Met de wijnstok deelt de eik dit dorre, maar o zo kleurige en geurige landschap dat de mens en de wijn tot inspiratie dient. Het is hier dat de familie Vic zijn druiven verbouwt, waarvan smaakvolle wijnen worden gemaakt die uitdrukking geven aan dit unieke terroir. Geniet ervan in goed gezelschap. En als dat kan in de schaduw van een oude eikenboom zal dat een onvergetelijke ervaring opleveren

Scroll naar top