Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Gin Tasting Box

Gin Tasting Box

39,95

39,95

In deze Gin Tasting Box tref je vier superieure handgemaakte Premium Gin soorten met een inhoud van 20cl. Verpakt in een zeer fraaie verzegelde box. Deze kleine flesjes Gin van Filliers Dry Gin 28 zijn speciaal ontworpen om een verbluffende Gin proeverij te houden. Het houten geschenkdoosje maakt deze Gin Tasting Box helemaal af.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Filliers Classic 28 Dry Gin
Het cijfer 28 staat bij deze Gin voor het aantal ingrediënten dat is gebruikt om deze klassieker te maken. Het bevat onder andere de ingrediënten lavendelbloesem, oranjebloesem, korianderzaden, engelwortel, gentiaanwortel, gember, kardemom, kalmoes, hopbellen en citrus. Qua smaak te vergelijken met een sterke London Dry Gin. Uniek zacht en fruitig van smaak. Gin Tonic Tip: Combineer deze Gin met Tonic, lavendel en een schijfje sinaasappel. Je zult versteld staan van het genot.

Pink Gin
Deze is volgens hetzelfde recept gemaakt als de klassieke Filliers gin. Echter zijn aan het einde van het rijpingsproces goijbessen en frambozen toegevoegd. Dit proef je terug in de Gin en zie je terug in een mooie roze kleur. Deze toevoeging maakt het een zachte, lichtzoete en fruitige Gin. Wist je dat gojibessen je spieren en ziel bevorderen? Gin Tonic Tip: Meng deze Gin met een lichte Tonic en voeg wat frambozen toe ter garnering.

Barrel Aged Gin
Gedurende vier maanden heeft deze Gin gerijpt op Franse Limousin vaten. Door deze houtrijping is een interessante citrus, vanille en zoethout twist meegegeven aan de smaak. Gin Tonic Tip: Mix het met een klassieke tonic en garneer het met kruidnagel en een schijfje citroen.

Tribute Gin
De Tribute Gin is een eerbetoon aan het allereerste recept van deze Gin stokerij en mag daarom niet ontbreken in deze box. De klassieke hop, mout en lavendeltonen proef je lekker terug in deze Gin. Het mooie aan deze fles is dat hierop het allereerste etiket zit dat werd gebruikt tijdens het uitbrengen van de eerste Filliers Gin. Gin Tonic Tip: Maak de Gin Tonic mix af met een schijfje citroen, komkommer en garneer het met jeneverbessen of blauwe bessen.

Scroll naar top