Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Glühwein zelf maken pakket

Glühwein zelf maken pakket

18,50

18,50

In dit pakket zijn al de ingrediënten aanwezig om zelf Glühwein te maken. Hiermee geven we je de gelegenheid om de ultieme Glühwein beleving zelf te creëren en in huis te halen. Een karaf met daarin een uitgebalanceerde combinatie van rozijnen, amandelen, vlierbloesem, kaneel, citroenschijfje, gember en kruidnagel vormen de basis van dit pakket. Voeg de fles witte wijn toe aan de karaf, laat het een nachtje intrekken en je kan de Glühwein gaan opwarmen. Met dit pakket verwarm je elkaar van top tot teen.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Hoe maak ik zelf Glühwein?
Vul de karaf met de fles biologisch Green Wine Company witte wijn. Zet de karaf opzij voor 12 uur, dit kan gewoon op kamertemperatuur. Filter de inhoud van de gemixte karaf door een fijne zeef en verwarm de drank rustig in een pannetje, zonder te koken. Serveer de wijn warm en geniet van je zelfgemaakte Glühwein.

Fles biologische witte wijn
Speciaal voor dit pakket hebben we een biologische witte wijn geselecteerd. Dit is de fles Green Wine Company Airen Verdejo Sauvignon Blanc. De perfecte match met het Glühwein zelf maken pakket.

Scroll naar top