Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Italiaans wijnpakket

Italiaans wijnpakket

29,95

29,95

Een Italiaans wijnpakket met een rode en witte Italiaanse wijn die bekend staan om hun smaakvolle karakter met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zowel de rode Neropasso als witte Oropasse wijn hebben meerdere gouden medailles in de wacht weten te slepen tijdens diverse wereldwijd erkende wijnwedstrijden. Passie en liefde voor wijn proef je terug in deze witte en rode parel.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Leuk om te weten over dit unieke wijnhuis
Wijnen uit dit wijnhuis worden op de appassimento methode geproduceerd. Dit houdt in dat er een deel van de druiven die gebruikt worden voor deze wijn zijn gedroogd. Dit is een unieke methode die in het Italiaanse Veneto wordt toegepast door de wijnhuizen. Door het toepassen van deze arbeidsintensieve methode creëert het wijnbedrijf smaakvolle wijnen. Het familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar wijnproducentervaring heeft staat momenteel onder leiding van de gebroeders Maurizio en Martino.

Neropasso Biscardo
De rode gigant is gemaakt van de druivensoorten Corvinone, Corvina en Cabernet. Neropasso Rosso IGT Veneto heeft een intens robijnrode kleur. In de mond en neus kruidig met hints van kersen en pruimen. Beschikt over een zachte afdronk. Heerlijk in combinatie met pasta, vlees en jonge en oude kazen.

Oropasso Biscardo
Deze witte wijn is het zusje van de rode Neropasse variant. Is voor 60% gemaakt van de Garganega druif en voor 40% van Chardonnay. Deze druivencocktail staat garant voor een wijnspektakel en maakt het een zeer aangename en fruitvolle wijn. In het glas tref je rijp geel fruit en lichte limoentonen. Oropasso Biscardo is perfect te combineren met witvis, schaaldieren, lichte salades en zachte kazen.

Scroll naar top