Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Kaas met Port

Kaas met Port

 39,95

 39,95

In dit kaas met Port pakket zijn al de ingrediënten aanwezig voor de kaas en portliefhebber. De klassieke Ruby Port combineert verrukkelijk met het echte boeren kaasje, brie en Gooische pikante kaasje. Het kaasplankje maakt dit kaas met port geschenk gereed om direct uit te serveren!

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Quinta da Romaneira Fine Ruby Port
Romaneira is een van de beste Quintas uit Portugal. Deze Fine Ruby Port is lekker zacht, fris, zoet, fruitig van smaak. Deze Port gaat perfect samen met kaas.

Gooische pikante kaasje
Gooische Pikante heeft twee keer goud gewonnen in de categorie oude kaas, tijdens de Hollandse Kaaskeuring (2015 en 2017). Daarmee is Gooische Pikante met afstand de allerlekkerste oude Kaas van Nederland!

Castello brie
De Castello Brie is afkomstig uit Denemarken. Het is een zachte witte schimmelkaas. Heeft een mild, licht pittig en aromatische smaak. Lekker romig, mild en licht pittig in de mond.

Echte boeren kaas
Verrukkelijk boeren kaasje. Lekker pittig van smaak. Deze kaas rijpt minimaal 20 weken alvorens deze de markt op gaat. Een klassiek boeren kaasje welke niet mag ontbreken op je kaasplankje.

Kaasplankje
Dit houten kaasplankje maakt het pakket helemaal af. Pak je kazen uit en serveer ze op dit kaasplankje. Trek de Port open en je bent klaar om te gaan genieten van je kaas met port geschenk.

Scroll naar top