Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Kerstpakketten

Feestelijke kerstpakketten met de mooiste wijnen

Mooiste Kerstpakketten collectie in 2022

Bekijk hier het mooiste assortiment aan Kerstpakketten in 2022. Zit je favoriete pakket er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om je eigen op maat gemaakte pakket samen te stellen. Het is mogelijk een persoonlijke kerstkaart toe te voegen aan je pakket. Heb je grote aantallen voor je bedrijf nodig? Bestel ze eenvoudig via de webshop of neem contact met ons op.

Wat zit er zoal in kerstpakketten?

De wat grotere bedrijven kiezen vaak uit een pluim of voucher. Hierbij zijn een aantal kerstpakketten samengesteld waartussen de werknemers kunnen kiezen. Dit varieert van een pakket met lekkernijen tot een gift aan een goed doel. Hierdoor is het moeilijk om door  middel van een reclamefolder of telefonische acquisitie bedrijven te benaderen voor de verkoop van kerstpakketten. Dit resulteert in het feit dat bedrijven zelf op zoek gaan naar kerstpakketten via het internet. Een traditioneel kerstpakket kennen we allemaal. Dit is een feestelijk pakket met daarin allerlei lekkernijen zoals wijntjes, biertjes, kaasjes, worstjes en een leuke gadget. Deze pakketten blijven leuk en in trek om weg te geven aan je relaties of personeel.

Bedrijven met een niche zijn in opkomst

Een opkomende trend is dat de consumenten liever wat minder producten in een kerstpakket willen die van een hoogstaande kwaliteit zijn dan veel producten waarvan er een aantal in de prullenbak belandden. Indien u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in kerstpakketten met wijn dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wijn zijn een wijnbedrijf dat gespecialiseerd is in wijngeschenken met uitsluitend kwaliteitswijnen. Al de wijnen die zijn aangekocht zijn geselecteerd en voorgeproefd door vakbekwame wijnkenners die al jarenlang werkzaam zijn in de wijnbranche. Al de zorgen die komen kijken bij het aanschaffen van wijnpakketten worden uit handen genomen. Wij verzorgen van A tot Z het traject voor de kerstpakketten. Deze worden in overleg met u samengesteld, ingepakt, voorzien van een persoonlijke boodschap en afgeleverd op de door het bedrijf opgegeven afleveradressen.

Wie is er binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het aanschaffen van het kerstpakket?

Wanneer de feestdagen naderen gaan bedrijven massaal op zoek naar het ideale kerstpakket voor hun werknemers en/of relaties. Opmerkelijk hierbij is dat niet bekend is wie nou exact in welke functie verantwoordelijk is voor het aanschaffen van kerstpakketten met wijn. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers die hiervoor verantwoordelijk zijn werken op de marketing afdeling, HRM, P&O, afdeling inkoop of dat de eigenaar van het bedrijf dit regelt. Ook komt het voor dat er binnen bedrijven een persoon of groep personen worden aangesteld die verantwoordelijk is/zijn voor het verzorgen van de kerstpakketten.

Kerstpakketten met wijn en speciaalbier kopen

Een relatiegeschenk kunt u voorzien van een persoonlijke boodschap of laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. De attentiewaarde hierbij is twee keer zo hoog dan bij een TV of radiocampagne. Wijnpakkettenonline maakt het mogelijk een wijnkist te laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Jaar in jaar uit stellen wij kerstpakketten met wijn op maat samen voor particulieren en bedrijven. Staat het wijngeschenk waarnaar je op zoek bent niet op onze website? Informeer dan vooral naar de mogelijkheden!

Scroll naar top