Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Kleine flesjes wijn

Grootste assortiment aan wijnflesjes

Kleine flesjes wijn

Tegenwoordig zie je steeds vaker kleine flesjes wijn op tafel. De vraag hiernaar blijft alsmaar toenemen omdat je uit deze flesjes 2 of 3 glazen wijn kan halen. Ideaal als je alleen of met zijn tweeën een glaasje wijn wilt drinken. Het nadeel van een gewone fles wijn met een inhoud van 0,75 liter is dat als je deze te lang open laat staan de wijn niet meer lekker is. Om onnodige wijnverspilling tegen te gaan bieden deze flesjes wijn de oplossing. Tevens zijn deze flesjes ideaal voor het houden van een wijnproeverijtje. Je kunt meer flesjes aanschaffen en meerdere wijnen proeven zonder wijnverspilling. Er zijn twee soorten met een kleinere inhoud, welke dat zijn lees je hieronder.

Piccolo wijn

Piccolo wijn zijn flesjes met een inhoud van 20 centiliter. In dit mini flesje wijn zit precies genoeg wijn om twee wijnglazen te vullen. Piccolo uitvoeringen zijn er in rosé, rode, witte en mousserende wijn varianten.

Halve fles wijn

Een halve fles wijn heeft een inhoud van 37.5 centiliter. Uit een halve fles wijn haal je 3 wijnglazen. In restaurants en op het terras worden steeds vaker halve flesjes wijn aangeboden.

Ben je op zoek naar grote aantallen mini flesjes wijn of wil je je eigen wijnpakket samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar top