Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Luc Pirlet wijn

Veilig en vertrouwd Luc Pirlet wijn kopen

Luc Pirlet wijn

De wijnen van Luc Pirlet worden gemaakt van druiven die worden geteeld in wijngaarden die tussen Narbonne en Limoux liggen. Deze gebied bevindt zich op de weg naar de Franse Pyreneeën. In dit wijngebied tref je verschillende wijnpercelen aan die beschikken over een ideale bodem en wijnklimaat om druiven te telen. Hierdoor ontstaat er een rijk palet van aroma’s die aan wijnen worden meegegeven. Bepaalde wijngaarden zijn typisch mediterraan en leveren wijnen met veel fruit op. Andere wijngaarden van Luc Pirlet liggen hoger en zijn meer blootgesteld aan de Atlantische winden. Deze voegen intensiteit, elegantie en finesse toe aan een wijn.

Door het wijnhuis van Luc Pirlet worden veel bekende druiven gebruikt. Onder andere de Chardonnay, Merlot, Sauvignon, Syrah en Cabernet druif tref je aan in deze spannende wijnen. Hierdoor weet dit wijnhuis ons keer op keer te verrassen met goede rode, witte, mousserende en rosé wijnen.

Luc Pirlet staat garant voor kwaliteit en dat vertaald zich terug in de vinificatiefase van de wijnen. De druiven ondergaan een lange en koele gisting. Op moderne wijze worden jaarlijks kwalitatief goede wijnen geproduceerd. Jarenlange ervaring in combinatie met een goede presentatie maken de wijnen van Luc Pirlet een serieuze speler in de wijnwereld.

Scroll naar top