Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Luxe wijnpakket

Luxe wijnpakket

 37,95

 37,95

Uniek en prachtig luxe wijnpakket met 3 verschillende wijnen die allemaal een prijs hebben bemachtigd in te top 100 wijnen van perswijn. Een magazine voor wijnliefhebber en professionals. Verras iemand anders of jezelf met deze heerlijke wijnen. Verpakt in een houten kist.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 2,95 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Benito Santos Godello
afkomstig uit monterrei, sapnje. Percelen met meer dan 25 jaar oude wijnstokken geplant op een bodem van graniet en leisteen. Deze wijn is fris van geur met tonen van bloesem, tropisch fruit, versgemaaid gras en honing. Wanneer in de mond is de wijn rond en zacht. Met tonen van abrikoos, mango en appel.

Verrukkelijk bij vis en schaal/schelp dieren maar ook bij witvlees en een paella past deze wijn perfect.

Serveertemperatuur 8-10⁰C

Sartori Marani Bianco Veronese
Wordt gemaakt van garganena druiven, deze druiven worden met de hand geoogst. Na de oogst laat men de druiven 40 dagen licht indrogen. Hierna worden ze geperst, de schilletjes blijven nog even in contact met de gekoelde most waarna de most vergist word op deels eikenhouten vaten. Met daarna een rijping van 6 tot 7 maanden op de fijne lie.

Deze wijn heeft heerlijke aroma’s van rijp fruit en een vleugje honing. maar in de mond weelderig met een lange afdronk met aardse smaken. De vulkanische bodem van het gebied komt hier tot uitdrukking.

Gaat goed samen met gerechten als pasta’s met romige saus, wit vlees, vis van de grill.

Serveertemperatuur 8-10⁰C

Laurent Perrachon Julienas Roche Beue
Deze rode wijn is gemaakt van Gamay druiven. afkomstig van een 3,75 hectare groot perceel, gelegen op een helling met bodem van blauwe graniet. De wijn heeft een intens robijn rode kleur, Met rood fruit en veel florale aroma’s.

Het is een mondvullende wijn die stevig en vlezig is en lang na blijft hangen met de mooie tonen van rood fruit. Kan jong gedronken worden maar rijpt ook zeker 4-5 jaar na de oogst op fles verder.

lekker bij Coq-au-vin, beenham en gevogelte in sauzen.

Serveertemperatuur 15-16⁰C

Over het wijnhuis Benito Santos
Noordwest Spanje, en vooral Galicië, is heel anders dan wat men zich doorgaans van Spanje voorstelt. Alleen al het klimaat: geen landklimaat met hete, droge zomers en koude winters of een warm mediterraan klimaat, maar een sterk door de Atlantische oceaan beïnvloed weertype. In Galicië is het veel koeler en vochtiger dan in de rest van Spanje.

Dat alles weerspiegelt zich in de volksaard en zeker ook in de wijnen die dit gebied voortbrengt. Waar Spanje toch vooral bekend staat om zijn stevige rode wijnen, zijn tintelfrisse witte en fruitige rode wijnen hier de norm, gemaakt van streek-eigen druivenrassen: de witte albariño en de godello en de rode mencia.

Over het wijnhuis Sartori di Verona
Wat eind 19e eeuw begon met een eigen wijngaard van Pietro Sartori om zijn hotel van goede wijn te voorzien is in vier generaties uitgegroeid tot één van de belangrijkste wijnproducenten van Veneto: Sartori di Verona.

Nog altijd gevestigd op het familiewijngoed in Negrar, in het hart van Valpolicella Classico, heeft de export een grote vlucht genomen: Sartori exporteert maar liefst 80% van zijn productie. De stijl van Sartori variëert van klassiek gerijpt tot modern en jeugdig, van verfrissend droog tot rijk en intens.

Tot de hoogtepunten van Sartori behoren ongetwijfeld de verrukkelijke ‘Regolo’, een fraaie Ripasso en de uitgesproken Amarone della Valpolicella. Deze wijnen worden tot de top van Italië gerekend.

Over het wijnhuis Laurent Perrachon

Het domaine Laurent Perrachon werd opgericht in 1877 door de familie Perrachon, echter in de geschiedenisboeken van de Juliénas komt de naam Perrachon als wijnmaker al in 1601 voor. Nu staat de vijfde en zesde generatie wijnmakers aan het roer van dit familiedomein, waar traditie en kennis van de voorouders in ere wordt gehouden met als belangrijkste doel: de essentie van het terroir tot uiting brengen in de wijnen.

Scroll naar top