Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Magnum Cava

Magnum Cava

 18,95

 18,95

In dit pakket zit een sprankelende magnum Cava van het Spaanse wijnhuis Villa Conchi met een inhoud van 1,5 liter. Verpakt in een origineel magnum cava doosje van het wijnhuis. Niet alleen een gigant qua uitmonstering, ook gigantisch lekker om te drinken. Met dit pakket haal je veel Cava en kwaliteit in huis.

Uitverkocht

Dit vind je terug in het wijnpakket

Over het wijnhuis
De uitdaging van dit wijnhuis om Spaanse wijnen in het premiumsegment van de internationale markten te plaatsen begon in 1993. Javier Ruiz de Galarreta was ervan overtuigd dat premium familiebodega’s een groot potentieel hadden op de exportmarkten, dus richtte hij een gemeenschappelijk exportbedrijf op voor high-end kwaliteitslandgoederen van Rioja Alavesa en andere toonaangevende Spaanse wijnregio’s. Inmiddels heeft Javier Galarreta uitstekende wijngaarden en moderne faciliteiten in huis om onder andere de beste Cava´s te produceren.

Naam van de Cava
Deze Cava is vernoemd naar de moeder van Javier Ruiz de Galarreta, haar voornaam was Conchi. Villa Conchi is niet alleen een moderne, elegante Cava die laat zien wat Spanje te bieden heeft; het is ook een eerbetoon aan een vrouw die altijd al een inspiratiebron was voor elegantie en onderscheid in het maken van Cava.

Duivensoorten en smaak
Deze magnum Cava is gemaakt van de druivensoorten Chardonnay, Xarel-lo, Parellada en Macabeo. Het is een mooie frisse bubbel die beschikt over een fijne mousse. In de neus tonen van appels, toast, citroen en munt. In de mond tonen van tropisch fruit en een frisse afdronk. Zeer mooie Magnum Cava om open te trekken tijdens speciale gelegenheden.

Scroll naar top