Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Magnum Champagne & Cava Pakket

Magnum Champagne & Cava Pakket

77,50

77,50

Prachtig pakket met daarin een hoogstaande magnum Champagne & Cava. Typisch authentiek Frans en Spaans komen in dit pakket samen. Zorgvuldig verpakt in een met de hand gemaakt houten kistje. Wil je letterlijk en figuurlijk knallen met je wijn cadeau? Kies dan voor dit Magnum Champagne & Cava Pakket.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Magnum Champagne
Volgens klassieke wijze gemaakt van de druivensoorten Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir. Al meer dan 300 jaar maakt dit Champagnehuis toonaangevende Champagnes. In de neus tonen van appel, perzik en peer. In de mond tonen van appel, peer en geroosterd brood. Heb je iets te vieren en ben je met een groot gezelschap? Deze Magnum Champagne Baron Fuente Grande Reserve Brut is een gigant om te drinken, en leuk om te schieten! Voor deze grote Champagnefles is een speciaal kistje ontworpen waarin deze verpakt zit.

Magnum Cava
Het Spaans Cava geschenk bestaat uit een Spaanse mousserende wijn welke verpakt zit in een houten kistje. Geproduceerd volgens de traditionele Cava methode. Gemaakt van de druivensoorten Xarel-lo, Parellada, Macabeo en Chardonnay. De druiven worden ‘s nachts geoogst om hoge temperaturen en vroegtijdige fermentaties tegen te gaan. Beschikt over een gouden kleur met subtiele groene reflecties. Heeft een elegante fijne bubbel. In de neus aroma’s van tropisch fruit, limoen en toast. Een erg aangename frisse Cava die beschikt over een lange afdronk. De ideale aperitief Cava. Tevens heerlijk in combinatie met salades, lichte pasta’s en witvis.

Houten wijnkistje
Het houten wijnkistje is speciaal gemaakt voor deze twee Magnum wijnen. Beide wijnen met een inhoud van 1,5 liter per fles passen perfect in dit 2 vaks magnum kistje.

Scroll naar top