Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Magnum wijnkist

Magnum wijnkist

59,95

59,95

In deze magnum wijnkist tref je twee giganten. Een witte en rode magnum wijn met pure klasse. Beide flessen hebben een inhoud van 1,5 liter. Met dit geschenk laat je gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Duffour Père & Fils magnum
Kwalitatief hoogstaande Franse witte wijn uit Gascogne die fris en droog van smaak is. Gemaakt van de druivensoorten Colombard, Gros Manseng en Ugni Blanc. In de neus tonen van tropisch fruit, verse bloemen en citrus. Ideaal om open te trekken bij een groot gezelschap. Perfecte wijn om te drinken als aperitief. Ook goed in combinatie met zeevruchten, lichte visgerechten en salades.

Montresor Valpolicella Ripasso Capitel della Crosara Magnum
Mooie volle en zachte rode wijn uit het Italiaanse Veneto. In de mond tonen van kersen en kruiden. Goed in combinatie met rood vlees en stoofschotels. Dit wijnhuis maakt al sinds 1892 de beste Ripasso’s. Ripasso is een speciale Italiaanse methode om wijn te maken. Bij de Ripasso methode worden schillen van de Amarone wijndruiven naderhand toegevoegd aan de wijn als die is uitgegist. Deze speciale en liefdevolle methode van wijnmaker proef je terug in dit glas Ripasso!

Magnum wijnkist
De twee magnum wijnen zitten verpakt in een met de hand gemaakt magnum wijnkistje. De flessen komen in dit kistje uiterst goed tot hun recht. Wil je iets speciaals weggeven? Kies dan voor dit fraaie wijngeschenk!

Scroll naar top