Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Magnum witte wijn in kistje

Magnum witte wijn in kistje

27,50

27,50

In deze Magnum witte wijn in kistje zit een hoogstaande Franse witte magnum wijn. Zorgvuldig verpakt in een met de hand gemaakt houten kistje. Wil je iets unieks weggeven en een onuitwisbare indruk achterlaten? Kies dan voor dit witte magnum wijn pakket.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Duffour Père & Fils magnum wijn
De wijn is een blend van drie druiven die veel in het gebied voorkomen, de Colombard, Gros Manseng en de Ugni Blanc. De Ugni Blanc is relatief neutraal, maar wel met mooie frisse zuren. De Colombard zorgt voor frisse, levendige en sappige wijnen met een floraal karakter. Gros Manseng, geeft de wijnen een wat kruidiger karakter. De combinatie van deze druiven zorgt in deze wijn voor een lekker ongecompliceerde, witte wijn met een karakter van tropisch fruit en vers geplukte bloemen en citrus. Het is een heerlijk glas wijn, waar je graag een tweede van drinkt. De wijn is breed inzetbaar.

Magnum wijnkist
De magnum wijn zit verpakt in een met de hand gemaakt magnum wijnkistje. De fles komt in dit kistje uiterst goed tot zijn recht. Wil je iets speciaals weggeven? Kies dan voor dit fraaie wijngeschenk!

Scroll naar top