Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Mini flesje rood, wit, Prosecco

Mini flesje rood, wit, Prosecco

11,25

11,25

In dit pakket zitten drie mini flesjes wijn met een inhoud van 25 cl. Een Spaanse witte en rode wijn uit La Mancha en een klassiek Italiaanse Prosecco van Scavi & Ray. Verpakt in een mooie geschenkdoos. Wilt u meerdere wijnen op een avond proeven? Kies dan voor dit mini flesjes rood, wit en Prosecco pakket.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Wat je moet weten over deze wijn

Vino Blanco Castiza 25cl
Vino Blanco Castiza is afkomstig uit de populaire Spaanse wijnstreek La Mancha. Dit klein flesje witte wijn met een inhoud van 25cl is volledig gemaakt van de Spaanse Airen druif. Het is een heerlijke frisse witte wijn met aroma’s van citroen een appel. Lekker om alledaags te drinken. Ook goed in combinatie met witvis, lichte salades en schaaldieren.

Castiza Tempranillo rode wijn
Castiza Tempranillo is een lekkere fruitige rode wijn afkomstig uit het Spaanse La Mancha. Voor 100% gemaakt van de Tempranillo druif. Lekker soepel en zacht van smaak. Heerlijk in combinatie met rood vlees, lichte kazen en bij je borrelplankje.

Mini flesje Scavi & Ray Prosecco
Scavi & Ray Prosecco 20cl is een heerlijk klein flesje mousserende wijn. Beschikt over een heerlijk fris en fruitig karakter. Deze mousserende wijn behoort tot de top van Prosecco’s uit de wijnstreek Veneto. Deze kleine flesjes wijn zijn ideaal om te schenken tijdens speciale gelegenheden.

Scroll naar top