Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Paul Mas wijn

Veilig en vertrouwd Paul Mas wijn kopen

Paul Mas wijn

In 2020 is het wijnhuis van Paul Mas door Wine Enthusiast uitgeroepen tot Europese wijnmaker van het jaar. Jarenlang hard werken en pionieren heeft zijn vruchten afgeworpen, iets waar dit wijnhuis enorm trots op is. Paul Mas is het belangrijkste en grootste wijnlandgoed van Zuid Frankrijk en ligt in het wijngebied Languedoc. Vanaf 1892 is de Mas Familie actief met wijnverbouw van Paul Mas wijn, vanaf 2000 heeft Jean Claude Mas het stokje van zijn vader overgenomen en is hij eigenaar geworden van Domaines Paul Mas.

Het wijnhuis Domaines Paul Mas

Domaines Paul Mas beschikt over circa 100 hectare grond waarop zeer diverse druivensoorten worden verbouwd. Daarnaast werkt het samen met andere wijnboeren uit de regio. Dit houdt in dat de beste druivensoorten uit de regio worden verzameld om de meest sublieme wijnen van de Languedoc op de markt te brengen. Inmiddels zijn er, door de hoge vraag aan wijnen van dit wijnhuis, door Jean Claude Mas diverse wijnbedrijven in de regio overgenomen om te wijnproductie op te schroeven. Dit fantastisch wijnbedrijf uit de Languedoc maakt verrassende wijnen met respect voor het milieu en het houdt daarbij oude tradities in stand. Wereldwijd zijn wijnen van Domaines Paul Mas geliefd waardoor er een schaarste op de markt is.

Paul Mas wijnen kopen

Jaarlijks reizen wij af naar Domaines Paul Mas om daar de nieuwe collectie door te proeven om vervolgens de beste wijnen van dit wijnhuis in te kopen. Omdat wij de wijnen van Domaine Paul Mas rechtsreeks importeert weten wij Paul Mas wijnen tegen eerlijke prijzen aan te bieden. Zowel in België als Nederland leveren wij aan particulieren en diverse horecazaken de lekkerste wijn voor de beste prijs. Wil je een Paul Mas wijn kopen die je niet aantreft op onze website? Bel, app of mail ons dan even, dan gaan wij voor je op zoek naar deze wijn.

Scroll naar top