Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Prosecco Rosé Biscardo

Prosecco Rosé Biscardo

9,95

9,95

Prosecco Rosé wordt het nieuwe zomerdrankje van de komende jaren! Waarom? Prosecco is al zolang het bestaat een beschermd wijn product. Sinds 2021 heeft de Italiaanse regering toestemming gegeven voor het mogen produceren van Prosecco Rosé. Dit is een van de eerste Rosé giganten. Erg soepel en lekker van smaak. Deze Rosé gaat de terrassen de komende zomers van de kleur roze voorzien.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Wat je moet weten over deze wijn

Sinds 2021 is het toegestaan Prosecco Rosé te produceren
Voorheen was het een vereiste dat een Prosecco niet Rosé mocht zijn. Al de roze mousserende wijnen die je in het verleden zag waren dus geen Prosecco. Sinds 2021 is hierin verandering gekomen. De Italiaanse regering heeft sinds kort toestemming gegeven dat er ook Rosé Prosecco gemaakt mag worden. Wijnhuis Biscardo was de eerste met deze variant. En dit is er niet zomaar een.

Prosecco Biscardo
De druiven voor het maken van deze Prosecco zijn handmatig geoogst zodat er zo weinig mogelijk sap verloren gaat tijdens het oogsten van de druiven. Deze roze Prosecco is gemaakt volgens de traditionele wijze, en is de eerste echte Rosé Prosecco die in Nederland is te verkrijgen. Heeft een mooie roze kleur. In de neus en mond tonen van rode bessen, frambozen en aardbeien. Geweldige Prosecco om de terrassen van de kleur roze te voorzien!

Waarom Prosecco Rosé kopen
De verwachting is dat Prosecco Rosé de trendsetter op de terrassen gaat worden in de komende jaren. Naast het feit dat deze mousserende wijnen een mooie fleurige kleur hebben. Is deze Prosecco ook nog eens gruwelijk lekker om te drinken. Gemaakt volgens traditionele wijze met een uiterst hoogstaande kwaliteit. Wilt u de lekkerste en eerste Prosecco Rosé kopen? Ga dan voor deze roze parel.

Scroll naar top