Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Rode wijn pakket

Rode wijn pakket

34,95

34,95

Waanzinnig rode wijn pakket met wijnen van de wereldwijd bekende Belgische wijnmaker Luc Pirlet. Een mooi samenspel van een zachte, soepele en krachtige rode wijn. De Malbec is uiterst zacht en vriendelijk van smaak. De klassieke Merlot overheerlijk soepel. De Cabernet Sauvignon is een rode wijn met body. Ben je of is de ontvanger een liefhebber van rode wijn? Dit rode wijn pakket brengt alle smaken samen!

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Goed om te weten
Mocht je meerdere van deze rode wijnen op een avond opentrekken? Begin dan met de Malbec, opgevolgd door de Merlot en sluit af met de Cabernet Sauvignon. Zo drink je de wijnen van zacht naar krachtig en proef je op een aangename manier het verschil tussen de rode wijndruiven.

Luc Pirlet Classique Malbec
Een 100% Malbec die rond en fruitig van smaak is. Lekker om te drinken als avondwijn en goed in combinatie met rood vlees. In de neus en mond tonen van kersen, bramen en blauwe bessen.

Luc Pirlet Classique Merlot
Merlot is de populairste druivensoort die wereldwijd wordt aangeplant. Dit komt door het vriendelijke en soepele karakter van de druif. In de neus en mond tonen van kersen, frambozen en rode vruchten. Donkerrood van kleur, lekker in combinatie met gegrild vlees.

Luc Pirlet Classique Cabernet Sauvignon
De Cabernet Sauvignon uit dit rode wijnpakket heeft het meeste body. Een body wijn is een krachtige wijn. In de neus en mond zwarte kersen, donker fruit en een vleugje roomboter. Goed te combineren met stevige stoofschotels en gerechten met pepersaus.

Scroll naar top