Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Sangria zelf maken pakket

Sangria zelf maken pakket

 18,50

 18,50

In dit pakket zijn al de ingrediënten aanwezig om zelf Sangria te maken. Hiermee geven we je de gelegenheid om de ultieme Sangria beleving zelf te creëren en in huis te halen. Een karaf met daarin een uitgebalanceerde combinatie van aardbeien, gedroogde appeltjes, blauwe bessen en sinaasappelschijfjes vormen de basis van dit pakket. Meng dit met de bijgevoegde rode wijn, voeg wat (bruisend) water en ijs toe en je Sangria is klaar om uit te serveren!

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 2,95 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Karaf met ingrediënten om Sangria te maken
De karaf is gevuld met aardbeien, sinaasappel, appel en blauwe bessen. Dit zijn de klassieke ingrediënten om Sangria zelf te maken. Voeg de fles rode wijn toe aan de vruchten en laat het fruit een half uur in de wijn trekken. Voeg daarna wat bruisend of plat water en wat ijs toe. Je zelfgemaakte Sangria is in een handomdraai gemaakt en klaar om van te genieten.

Fles Spaanse rode wijn
Spaanse rode wijn mag niet ontbreken bij een typisch Spaanse beleving. Wij hebben speciaal voor jou een Spaanse rode wijn geselecteerd die gemaakt is van de Spaanse druivensoort Tempranillo. Dit is de druivensoort die het beste matcht met Sangria.

Scroll naar top