Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Scavi & Ray Prosecco 20cl

Scavi & Ray Prosecco 20cl

3,75

3,75

Scavi & Ray Prosecco 20cl is een heerlijk klein flesje mousserende wijn. Beschikt over een heerlijk fris en fruitig karakter. Deze mousserende wijn behoort tot de top van Prosecco’s uit de wijnstreek Veneto. Deze kleine flesjes wijn zijn ideaal om te schenken tijdens speciale gelegenheden. Ook leuk om cadeau te doen wanneer je iemand wilt verrassen.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Wat je moet weten over deze wijn

Meer over Scavi & Ray Prosecco
Scavi & Ray Prosecco heeft zijn naam te danken aan de oprichters van dit wijnbedrijf; Joe Scavi en Carluccio Ray’s. Zij hebben hun achternamen gecombineerd er er ontstond een nieuw wijnmerk. Joe en Carluccio zijn geboren in het Italiaanse Veneto. Later zijn zij geëmigreerd naar Amerika. Bij elke glas mousserende wijn dat zij daar dronken zeiden ze tegen elkaar: “deze kan bij lange na niet tippen aan een goed glas Prosecco”.

De ultieme wijndroom
Hun droom was om een eigen Prosecco op de markt te brengen welke wereldwijd wordt aangeboden. Hiervoor moesten ze terugvliegen naar hun roots Veneto. Eenmaal daar aangekomen begon het geweldige avontuur. Inmiddels worden Scavi & Ray wijnen wereldwijd verkocht en behoren deze tot de top van de wereld.

Scroll naar top