Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Typisch Nederlands pakket

Typisch Nederlands pakket

29,95

29,95

Een uniek Typisch Nederlands pakket met producten van Nederlandse bodem. Stroopwafels van Nederlandse afkomst zijn wereldwijd bekend. Deze Max en Alex stroopwafels zijn een ode aan Nederland en refereren naar onze Koning Willem van Alexander en Koningin Maxima. De mild zoute Klepperdrop is de beste drop ooit. Wijngoed Thorn uit het Limburgse Maasvallei staat bekend om een van de betere Nederlandse wijnen. Gouda kaastoastjes van Roka mogen niet ontbreken in dit typisch Nederlands pakket. Met dit geschenk steun je Nederlandse ondernemers

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Max & Alex stroopwafels
Stroopwafels van Max & Alex zijn een knipoog naar ons koningshuis. De liefde voor stroopwafels zit in Nederlands bloed. Wereldwijd staan wij bekend om onze lekkere stroopwafels.

Gezouten drop van klepper & klepper
Nederland staan bekend om tulpen, klompen, kaas molens. Daarnaast worden wij ook een dropland genoemd. Dat komt omdat drop is geclaimd en ontdekt is door de Nederlander Jacob van Maerlant. Binnen de EU produceert Nederland momenteel het meeste drop. Ook ligt verhoudingsgewijs de dropconsumptie binnen ons land het hoogst ten opzichte van andere landen.

Roka Gouda kaastoastjes
Gouda is het bedrijf afkomstig van onze bodem welke wereldwijd hun kazen exporteert. Deze Gouda kaastoastjes zijn typisch Nederlands en heerlijk om ’s avonds van te genieten.

Witte Auxerrois wijn van Thorn
Thorn Auxerrois is gemaakt van meest aangeplante witte Auxerrois druivensoort van Limburg. Heeft een helder lichtgele kleur en een vleugje koolzuur. In het zachte aroma komt met name wit fruit, appel en peer naar boven. Lekker fris, sappig, droog en vol van smaak. Heerlijke wijn om te drinken in combinatie met asperges van Nederlandse bodem.

Scroll naar top