Trefwoord resultaten (wijnpakket)

Hieronder vindt je alle producten die geassocieerd worden met "wijnpakket".

1 vaks kist wijn Luc Pirlet Cabernet Sauvignon Merlot
In dit 1 vaks kistje zit een fantastische wijn van de Belgische wijnmaker Luc Pirlet. De Cabernet Sauvignon Merlot is op het fruit gemaakt en daardoor sappig, vol en soepel van smaak. Een échte barbe
€ 14,95
Biologisch Wijnpakket
Een Biologisch Wijnpakket met daarin een lekkere rode en witte wijn.
€ 19,95
Champagne pakket Beaumet Cuvee Brut
Een echt feest kan niet zonder Champagne! Prachtig champagnepakket. Eeuwenlang beschikt traditionele champagne over pure klasse. Dit heerlijk champagne cadeau met droge champagne is een topper.
€ 34,95
Champagne pakket
Dit Champagne pakket beschikt over traditionele champagnes met pure klasse. Een heerlijk droge champagne waarin naast een appelachtige fruitsmaak op de achtergrond geroosterd brood met een hint van am
€ 52,95
Eindejaarspakket
Op zoek naar unieke Eindejaarspakketten? Geen producten die verdwijnen in de prullenbak maar producten met klasse waar men wat aan heeft!
€ 99,95
Kerstpakket met wijn
Speciaal voor u hebben wij voor u hoogstaande kerstpakketten met wijn samengesteld. Onze wijnpakketten staan bekend om de uitstekende kwaliteitswijnen die hierin zitten, kortom, wij zijn de partner vo
€ 79,95
Prosecco Casa Coller pakket
In dit Prosecco pakket zit de beste Italiaanse mousserende wijn. De smaken zijn verfijnd, licht mousserend en droog met veel fruit. Een ideale prosecco om alledaags te drinken.
€ 16,95
Prosecco pakket
Prikkel uw relaties met dit geniale prosecco pakket! Deze prosecco's uit Italië zijn een van de beste mousserende wijnen op aarde. Verras jezelf of iemand met dit prosecco pakket.
€ 26,95
Prosecco Rosé Casa Coller pakket
Prachtig mooi elegant Rosé Prosecco pakket. Fris en zuiver met een smaak van aardbeien en frambozen. Heerlijk als aperitief en bij salades of visgerechten.
€ 16,95
Rood, Wit en Rosé Wijnpakket
Een overheerlijke fles Rood, Wit en Rosé wijn verpakt in een chique houten wijnkistje.
€ 24,95
Rosé Wijnpakket
Rosé Wijnpakket met een overheerlijke Franse Rosé wijn. Ideaal om te drinken bij elk moment.
€ 10,95
Vinus Shiraz en Chardonnay wijnpakket
Dit wijnpakket is van het populaire wijnhuis Les Domaines Paul Mas. Een overheerlijke rode en witte wijn, gegarandeerd een genot tijdens de feestdagen.
€ 35,95