Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Whisky proefpakket

Whisky proefpakket

 29,95

 29,95

Een geniaal whisky proefpakket van het wereldwijd erkende merk Glenmorangie die meerdere malen verkozen zijn tot Whisky Master Blender. Deze speciaal ontworpen whisky tasting set bevat 4 whisky’s met een inhoud van 10 centiliter. Maak kennis en laat je verrassen met deze verschillende whiskystijlen. Dit pakket bevat al de ingrediënten voor een ultieme smaakbeleving.

Uitverkocht

Dit vind je terug in het wijnpakket

Glenmorangie Lasante | 12 jaar houtrijping met narijping in Sherryvaten
Deze whisky heeft een Sherry Cask finish omdat houtrijping in oude sherryvaten is ondergaan. Dit heeft geresulteerd in een ware smaakexplosie. In de neus tref je honingtonen, kruiden en chocolade. In de mond tonen van noten, karamel en vanille.

Glenmorangie Quinta Ruban | 14 jaar houtrijping met narijping in Portvaten
Wederom een sieraad uit dit whisky proefpakket. Doordat narijping in portvaten is ondergaan is er een interessante en aangename twist meegegeven aan de geur en smaak. In de neus tonen van chocolade, munt en gedroogde vruchten. In de mond lekker fruitig en lichtzoet. Saillant detail, vanwege de narijping in portvaten heeft de whisky een portkleur.

Glenmorangie Nectar D’or | Nagerijpt in Sauternes wijnvaten
Sauternes is een wijngebied waar ‘s werelds duurste en beste wijnen worden geproduceerd. De Glenmorangie Nectar D’or variant heeft narijping ondergaan in Sauternes wijnvaten. Sauternes wijnen staan bekend om hun zoet karakter, deze twist is meegegeven aan deze Nectar D’ or Whisky. De naam zegt het al, in de neus en mond tref je tonen van nectarine, honing en tropische vruchten.

Glenmorangie The Original | 10 jaar houtrijping
De meest verkochte Single Malt Whisky in Schotland waar wereldwijd het meest op wordt gezocht! Iets wat niet kan en mag ontbreken in dit whisky proefpakket. Lekker fris van smaak met in de neus bloemige en fruitige aroma’s. In de afdronk proef je de typische single malt whiskytonen. Een lekker zachte en milde whisky om mee te beginnen.

Scroll naar top