Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Wijn gift set

Wijn gift set

9,95

9,95

In deze wijn gift set tref je al de wijntools die je nodig hebt om je wijnbeleving compleet te maken. Prachtig verpakte set in chique doosje met daarin een roestvrijstalen wijnopener, wijnstopper, wijnschenker met beluchter en druppelring.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Dit vind je terug in het wijnpakket

Wijnstopper
Een wijnstopper heb je nodig om een wijn vacuüm af te sluiten. Met name bij mousserende wijnen zoals Champagne, Cava en Prosecco is dit noodzakelijk zodat de bubbel in de fles zo krachtig mogelijk blijft. Voorzien van een rubberen hals zodat deze wijnstopper op elke wijnfles is de bevestigen.

Wijnschenker met beluchter
Een wijnschenker met beluchter zorgt ervoor dat de aroma’s in een wijn lekker vrij komen. Dit komt omdat de wijnschenker de juiste zuurstof bij de wijn laat komen. De rubberen hals zorgt ervoor dat deze wijnschenker met beluchter op elke wijnfles past.

Druppelring
Er is niets zo vervelend als rode wijndruppels die op je tafelkleed, kleren of houten tafel terechtkomen. Een druppelring houdt wijndruppels tegen waardoor je in alle rust je wijnen kan uitschenken.

Wijnopener
Een roesvrijstalen wijnopener welke van alle gemakken is voorzien om een wijn te openen. Iets wat zeker niet mag ontbreken in een wijn gift set.

Scroll naar top