Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Wijnpakketten

Grootste assortiment aan unieke wijnpakketten

Wijnpakketten laten bezorgen als cadeau: pluspunten & mogelijkheden

Wil je een keer jouw werknemers, collega, een stille liefde of een goede vriend(in) verrassen met een origineel cadeau? Dan is een wijnpakket als cadeau laten bezorgen een ideale manier om iemand blij te maken. Door een wijnpakket te versturen of weg te geven, laat je merken dat je een ander waardeert en iets voor hem of haar over hebt. Het laten versturen van goed gevulde wijnpakketten heeft echter nog veel meer te bieden. Welke voordelen er allemaal aan een wijnpakket verbonden zijn, lees je hieronder. Prettig zijn bijvoorbeeld wijnpakketten met hapjes erin, zoals een wijnpakket met kaas of lekkere nootjes. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden als je op zoek bent naar geschikte wijnpakketten.

Een wijnpakket als cadeau bezorgen: wat maakt dit zo interessant?

Een wijnpakket cadeau bezorgen heeft echt meerwaarde. Ten eerste kun je via ons een wijnpakket met hapjes op maat laten maken. Of je nu kiest voor een wijnpakket met kaas, een pakket met borrelnootjes, worsthapjes, wijnglazen of sfeervolle kaarsen: qua samenstelling is bij ons alles mogelijk. Fijn is natuurlijk ook dat je zelf het soort wijn dat in de wijnpakketten moet komen kunt uitkiezen. Er is maatwerk mogelijk, zodat je het wijnpakket zo stijlvol en origineel kunt maken als je zelf wilt.

Wat een wijnpakket met kaas of andere hapjes populair maakt, is het feit dat iedereen dit soort cadeaus wel kan waarderen. Of je het pakket nu weggeeft voor een verjaardag, een promotie, als blijk van waardering richting je collega’s of als kerstpakket: een wijnpakket met hapjes wordt altijd gewaardeerd en komt altijd wel op.

Ten slotte is het samenstellen van een wijnarrangement voor een bekende, vrienden of voor je collega’s perfect omdat dit tegenwoordig snel, goedkoop en gemakkelijk te regelen is via Wijnpakkettenonline. Met een paar klikken op de muisknop stel je zelf jouw pakketten op maat samen, voorzien van cadeautjes of hapjes en natuurlijk ook van een kaartje met een opbeurende boodschap. Zo simpel werkt het!

Belangrijk: kies voor kwaliteit

Het is echter wel van belang om, als je plannen hebt om een pakket met een of meer wijnflessen en wat lekkers weg te geven, te kiezen voor optimale kwaliteit. Wij staan garant voor een variatie van de beste wijnsoorten. Al onze wijnen zijn voorgeproefd en geselecteerd door vakbekwame wijnkenners. Daarnaast kopen we direct in bij de wijnboeren waardoor we scherpe prijzen en unieke wijnen aan de man brengen. Smaak staat bij ons op nummer één. Want wat is er mooier dan lekkere worst, kaas of nootjes bij het pakket te krijgen? En de wijn verpakt te krijgen in een mooie doos of een houten kistje? Ben je op zoek naar iets wat niet staat op onze website? Informeer naar de mogelijkheden en wij vinden een oplossing!

Scroll naar top