Wist u dat wij gratis leveren
bij bestellingen vanaf € 100,- ?

Zomers mini wijnpakket

Zomers mini wijnpakket

11,25

11,25

Ben je een liefhebber van zomerse wijnen? Dit Zomers mini wijnpakket bestaat uit een Spaanse witte en rosé wijn. De Scavi & Ray Prosecco completeert dit pakket. Deze wijnen geven je de verfrissing die je nodig hebt tijdens zomerse temperaturen.

Ik wil een kaartje toevoegen Kaartje toevoegen ? € 1,50 p/s
×

Een persoonlijk kaartje toevoegen

Wat je moet weten over deze wijn

Vino Blanco Castiza 25cl
Vino Blanco Castiza is afkomstig uit de populaire Spaanse wijnstreek La Mancha. Dit klein flesje witte wijn met een inhoud van 25cl is volledig gemaakt van de Spaanse Airen druif. Het is een heerlijke frisse witte wijn met aroma’s van citroen een appel. Lekker om alledaags te drinken. Ook goed in combinatie met witvis, lichte salades en schaaldieren.

Castiza Rosé wijn
Vino Rosé Castiza is een lekker droge Spaanse Rosé wijn die gemaakt is van de Tempranillo duif. In de neus en mond aroma’s van vers rood fruit. Castiza Rosé Tempranillo wijn is een favoriet in de zomer.

Mini flesje Scavi & Ray Prosecco
Scavi & Ray Prosecco 20cl is een heerlijk klein flesje mousserende wijn. Beschikt over een heerlijk fris en fruitig karakter. Deze mousserende wijn behoort tot de top van Prosecco’s uit de wijnstreek Veneto. Deze kleine flesjes wijn zijn ideaal om te schenken tijdens speciale gelegenheden.

Scroll naar top